Verkeersschool Tilburg en omgeving!

Wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Dan zijn wij er voor jou! Bij ons is het namelijk mogelijk om rijlessen voor maar €19 per uur te volgen. Dit zijn rijlessen van zeer hoge kwaliteit, dit is ook terug te zien aan het hoge slagingspercentage dat wij hebben. Bij ons heb je een rijopleiding op maat, buiten dat zorgen wij ervoor dat je in een nieuwe, comfortabele auto lest. Lessen bij ons biedt nog meer voordelen. Zo word je altijd thuis opgehaald en thuis afgezet. Wij werken met erg flexibele tijden en het is zelfs mogelijk om op zaterdag te lessen. Wil jij je rijbewijs heel snel halen of heb je faalangst? Dan hebben wij van verkeersschool Tilburg de spoedcursus en de faalangst cursus voor je.

Wanneer je ervoor hebt gekozen om bij ons te lessen, dan plannen wij eerst een proefles voor je in. Aan de hand van deze proefles kunnen wij een schatting voor je maken. Hierdoor weet jij ongeveer hoeveel lessen je nodig zult gaan hebben. Dit zorgt voor veel duidelijkheid op financieel gebied.

Een spoedcursus bij verkeersschool Tilburg

Heb jij je rijbewijs snel nodig of kan je simpelweg niet meer wachten? Dan zijn wij van verkeersschool Tilburg er voor jou! Wij hebben namelijk een spoedcursus voor je. Het is dan mogelijk om binnen 3 weken of minder je autorijbewijs te halen. Na een proefles schatten wij vervolgens voor je in hoe veel lessen je nodig hebt. Aan de hand van je werk of studie maken wij een planning voor je. Hierbij les je maximaal 3 tot 4 uur per dag.

Wil jij rijlessen bij ons volgen of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wil jij je meteen inschrijven? Dan kan dit ook! Op onze website hebben wij namelijk een invulformulier, je kunt je hier meteen inschrijven. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

–>Rijschool machtigen<–

Meer informatie? Afspraak maken? We helpen je graag

 

Informatie aanvragen

Heb je een vraag over rijlessen, praktijkexamen of theorie? Wil je meer weten over onze rijschool? Neem gerust contact op met ons via onderstaand formulier. Wij staan je altijd graag te woord en geven vrijblijvend advies op al je vragen en wensen.

Een moment geduld aub.