Rijschool Dordrecht

In Dordrecht verzorgt rijschool Sabrina rijopleidingen. Als ervaren rijinstructeur kunnen wij een pakket op maat aanbieden, waarbij wij altijd rekening houden met persoonlijke wensen en omstandigheden van de cursist. Door een zeer persoonlijke aanpak kunnen wij je in een snel tempo begeleiden van de eerste rijles tot het rijexamen.

Vanaf 16,5 jaar kun je al rijlessen volgen bij rijschool Sabrina. Vanaf de dag dat je 17 wordt kun je deelnemen aan het praktijk rijexamen. Als je na een intensieve rijopleiding bent geslaagd voor het felbegeerde rijbewijs, dan mag je aan het verkeer deelnemen als automobilist. Tot je achttiende verjaardag moet je begeleid worden door een door jezelf uit te kiezen begeleider. Hierna mag je als volwaardige automobilist zelfstandig de weg op.

Uiteraard is iedereen welkom van elke leeftijd, voor bijvoorbeeld een opfriscursus als je lang niet auto gereden hebt. De wensen van de cursist staan altijd voorop bij rijschool Sabrina. Elk traject wordt afgestemd op de wensen EN de mogelijkheden van de cursist. Eventuele beperkingen als faalangst worden zeer serieus genomen, wij zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en op ontspannen manier de lesstof tot je kunt nemen. Hierdoor kun je je beter concentreren en wordt je kans vergroot op het halen van je rijbewijs.

Met een ruime ervaring van meer dan 18 jaar zijn wij goed bekend in de regio Dordrecht en kunnen een prima kwaliteit bieden tegen een gunstige prijs. Onze persoonlijke aanpak en vooruitstrevende werkwijze bevorderen een succesvolle weg naar de afronding van je rijopleiding. Als goede voorbereiding op het rijexamen worden tijdens de rijlessen alle routes in de omgeving van Dordrecht gereden, die mogelijk in aanmerking komen voor het rijexamen. Hierdoor ben je op voorhand bekend met wat je te wachten staat onderweg.

Het uiteindelijke doel van de gedegen rijopleiding door Sabrina rijopleidingen is het praktijkexamen succesvol afronden. Tijdens het examen in Dordrecht wordt je door de examinator beoordeeld op de beheersing van het voertuig, hoe je omgaat met de verkeersregels en je zorgvuldig handelen, met name het in acht nemen van de voorrangsregels en het in de spiegels kijken. Na een goede voorbereiding ga je deelnemen aan het rijexamen, wat 55 minuten gaat duren. Door de examinator wordt je rijgedrag op 7 punten beoordeeld. Er wordt beoordeeld op veilig invoegen en uitvoegen en de omgang met kruispunten en rotondes. Ook worden bijzonder verrichtingen uitgevoerd. De werkelijk gereden tijd tijdens het rijexamen bedraagt 40 minuten. De resterende tijd wordt besteed aan voorbereidingen en het bespreken van de uitslag aan het eind van het examen.

Rijschool Dordrecht

Meer informatie? Afspraak maken? We helpen je graag

 

Informatie aanvragen

Heb je een vraag over rijlessen, praktijkexamen of theorie? Wil je meer weten over onze rijschool? Neem gerust contact op met ons via onderstaand formulier. Wij staan je altijd graag te woord en geven vrijblijvend advies op al je vragen en wensen.

Een moment geduld aub.