Geslaagde leerlingen

 
Rijschool Papendrecht
Rijschool Zwijndrecht

Miriam Sanders

Sabrina, dankjewel dat je mij zo goed hebt leren rijden! Ondanks mijn onzekerheid is het toch gelukt om mijn droom waar te maken! Zo super dankbaar! Dus in 1 woord een goede rijschool!

Tisianne Bernadina

Super rijschool. Alles werd goed uitgelegd en ze zorgt ervoor dat je goed nadenkt over bepaalde situaties! Super bedankt Sabrina. Zonder jou had ik het niet gedaan!

Nick van Heeswijk

Hele goede rijschool! Sabrina legt alles goed uit en ze weet heel goed wat ze doet!!

Robert van den Romanowski

Geslaagd in een keer! Heel erg bedankt Sabrina voor het geven van het zelfvertrouwen achter het stuur en voor de leuke lessen :-). Ik raad Sabrina autorijschool zeker aan!

Desienne Ras

Sabrina. …. Heel erg bedankt voor je goede en zeer leerzame lessen en tijd. Doordat jij in mij geloofde ging ik meer in mezelf geloven en slaagde ik er in 1 keer in om mijn rijexamen te halen!

Thank you verry verry much!!!!!

Carmen Den Hartog

Sabrina.. Ik wil heel erg graag bedanken dat jij mijn droom hebt kunnen waarmaken, wat ik nooit meer zal vergeten. Je hebt veel respect voor leerlingen, je bent een TOPPER (je bent in goede handen bij Sabrina) Duss mensen ga lessen bij Sabrina.

Wouter Verhoeven

Sabrina is een superleuke en geduldige rij- instructrice. Ik heb hele leuke ervaringen maar zeker ook leerzame ervaring gehad tijdens het rijden. Ze houdt rekening mee met je wensen en wat je graag wilt leren. Verder is heel eerlijk tegen en geeft ook duidelijk aan wat je goed doet en ook wat je kunt verbeteren.

Kortom, Bedankt voor de superleuke tijd Sabrina,ik ga het wel missen!!??