Rijschool Barendrecht

Barendrecht is het werkterrein van autorijschool Sabrina. Door een ervaring van meer dan 18 jaar zorgen wij voor een rijopleiding op maat. Door het afstemmen van het traject op de wensen en mogelijkheden van de cursist vergroten wij de kans op slagen.

Als je 16,5 jaar bent geworden, dan mag je rijlessen volgen bij autorijschool Sabrina. Met je 17e mag je deelnemen aan het praktijk rijexamen. Als je het rijexamen met goed gevolg hebt afgelegd, dan mag je tot je 18e als automobilist onder begeleiding aan het verkeer deelnemen. De begeleider mag je zelf aanwijzen. Vanaf je 18e mag je zonder begeleiding autorijden.

Autorijschool Sabrina heeft zich ook gespecialiseerd in het omgaan met beperkingen van de cursist, zoals faalangst. Door het wegnemen van druk kunnen wij de concentratie van de cursist verbeteren, waardoor een ontspannen traject ingezet kan worden en de kans van slagen voor het rijexamen wordt vergroot.

Autorijschool Sabrina is goed bekend met de routes in Barendrecht en omstreken. Door onze ruime ervaring ben je verzekerd van een goede kwaliteit van de rijlessen en dat tegen een betaalbare prijs. Je wordt klaargestoomd voor het rijexamen met een intensieve begeleiding.

Als goede voorbereiding op het rijexamen worden alle mogelijke routes, die mogelijk tijdens het praktijkexamen afgelegd zullen worden, gereden. Hierdoor raak je goed bekend met de wegen in de omgeving van Barendrecht en ben je goed voorbereid op het rijexamen.

Als de dag van het rijexamen is aangebroken, dan wordt je rijgedrag beoordeeld door de examinator. Je voertuigbeheersing en het omgaan met bijvoorbeeld de voorrangsregels en het goed in de spiegels kijken zijn zaken die je met goed gevolg moet verrichten.

Het volledige rijexamen neemt 55 minuten in beslag. Je bent 40 minuten aan het rijden. De resterende tijd wordt uitgetrokken voor de voorbereiding, en het bespreken van de uitkomst van het rijexamen. Door de examinator wordt je rijdgedrag op 7 belangrijke punten beoordeeld en moet je een aantal bijzondere verrichtingen uitvoeren. Als je dankzij de prima rijopleiding door autorijschool Sabrina bent geslaagd voor dat felbegeerde rijbewijs kun je het traject met trots afsluiten.

Rijschool Barendrecht

Meer informatie? Afspraak maken? We helpen je graag

 

Informatie aanvragen

Heb je een vraag over rijlessen, praktijkexamen of theorie? Wil je meer weten over onze rijschool? Neem gerust contact op met ons via onderstaand formulier. Wij staan je altijd graag te woord en geven vrijblijvend advies op al je vragen en wensen.

Een moment geduld aub.