Rijschool Zwijndrecht

In Zwijndrecht verzorgt rijschool Sabrina autorijlessen. Met een ervaring van ruim 18 jaar en een op maat afgestemde rijopleiding op de wensen en de mogelijkheden van de cursist, zijn wij DE aangewezen partij om je snel en goed door het traject heen te loodsen.

Zodra je de leeftijd van 16,5 jaar bereikt mag je rijlessen volgen bij rijschool Sabrina. Zodra je 17 wordt mag je het rijexamen afleggen. Als je slaagt voor het praktijkexamen na een intensieve rijopleiding door ons dan mag je de weg op als automobilist. Tot je 18e jaar mag je alleen rijden onder begeleiding van een door jezelf aan te wijzen begeleider. Als je 18 jaar wordt mag je zelfstandig de auto besturen zonder begeleiding.

Het traject van eerste rijles tot aan het rijexamen in Zwijndrecht wordt door rijschool Sabrina volledig afgestemd op de mogelijkheden van de cursist. Hierbij wordt ook rekening gehouden met eventuele zaken die de concentratie van de cursist kunnen beïnvloeden, zoals faalangst. Door het creëren van een ontspannen sfeer tijdens de rijlessen kan een stukje spanning worden weggenomen, wat de kans van slagen vergroot.

Met een ruime ervaring en een goede bekendheid met het wegennet in Zwijndrecht en omstreken kunnen wij kwaliteit bieden tegen een goede prijs. Door een persoonlijk afgestemd traject en een prima begeleiding vergroten wij de kans op een succesvolle afronding van je rijopleiding.

Om je goed voor te bereiden op je rijexamen gaan wij alle routes in de regio Zwijndrecht verkennen, die mogelijk tijdens het rijexamen ook afgelegd moeten worden. Hiermee krijg je een bekendheid met de routes en weet je wat je te wachten staat voor het praktijkexamen.

Als je gereed bent voor het rijexamen, dan breekt een belangrijke dag aan. Je wordt door de examinator beoordeeld op je voertuigbeheersing. Ook wordt je omgang met verkeersregels en het bijvoorbeeld juist in de spiegels kijken en voorrang verlenen beoordeeld.

Als je deel neemt aan het rijexamen ben je 55 minuten bezig. De examinator beoordeelt je rijgedrag op 7 essentiële punten. Het veilig kunnen invoegen en uitvoegen op de wegen in Zwijndrecht en omgeving wordt getoetst en ook je gedragingen op kruispunten en rotondes. Ook moet je bijzondere handelingen verrichten. Gedurende 40 minuten ben je aan het autorijden. De overige tijd is bedoeld voor de voorbereiding en het bespreken van het resultaat van je rijexamen.

Rijschool Zwijndrecht

Meer informatie? Afspraak maken? We helpen je graag

 

Informatie aanvragen

Heb je een vraag over rijlessen, praktijkexamen of theorie? Wil je meer weten over onze rijschool? Neem gerust contact op met ons via onderstaand formulier. Wij staan je altijd graag te woord en geven vrijblijvend advies op al je vragen en wensen.

Een moment geduld aub.