Rijschool Breda

Breda behoort tot het werkgebied van rijschool Sabrina. Door een ervaring van ruim 18 jaar en een persoonlijke benadering van elke cursist vind je bij ons een goede kans om het traject van eerste autorijles tot aan het rijexamen in een snel tempo te volbrengen. Door een intensieve opleiding komt dat rijbewijs wat je graag wilt al gauw binnen handbereik.

Vanaf de leeftijd van 16,5 jaar kun je in Breda al rijlessen volgen bij rijschool Sabrina. Uiteraard zijn mensen van wat hogere leeftijd ook van harte welkom voor een op maat uitgedachte rijopleiding. Op de dag dat je 17 wordt mag je deelnemen aan het praktijkexamen.

Als je slaagt na een intensieve en vakkundige rijopleiding door rijschool Sabrina en je het rijbewijs ontvangt, dan mag je aan het verkeer deelnemen als automobilist. Dit mag tot je achttiende jaar alleen onder begeleiding van een zelf te kiezen begeleider. Na je achttiende mag je als zelfstandige automobilist een auto besturen.

De wensen en behoeften van de klant staan voorop bij rijschool Sabrina. Het traject wordt afgestemd op de mogelijkheden van de cursist. Wij hebben ons ook gespecialiseerd in het afstemmen van het lesprogramma op beperkingen als faalangst. Hierdoor kunnen de rijlessen in een ontspannen sfeer plaatsvinden, wat de concentratie van de cursist ten goede komt.

Door onze ruime ervaring en een goede regionale bekendheid in de omgeving van Breda kunnen wij maatwerk bieden tegen een betaalbare prijs. Met een persoonlijk ingezet traject en een intensieve begeleiding zetten wij een goede stap naar een succesvolle volbrenging van je rijopleiding.

Als voorbereiding op het praktijkexamen gaan wij alle routes verkennen, die mogelijk tijdens het examen ook aan bod komen. Hierdoor raak je bekend met deze routes en ga je goed voorbereid het praktijkexamen tegemoet.

Als wij allebei vinden dat je klaar bent voor het rijexamen, dan breekt de grote dag aan. De examinator beoordeelt je dan op je beheersing van het voertuig, hoe je omspringt met de verkeersregels en je gedragingen, zoals het goed voorrang verlenen en goed in de spiegels kijken.

Het rijexamen neemt 55 minuten in beslag. Je wordt dan door de examinator beoordeelt op 7 essentiële punten, waaraan je moet voldoen. Daarbij wordt onder andere beoordeeld of je veilig kunt invoegen en uitvoegen op de wegen in Breda en omstreken. Ook wordt je gedrag op kruispunten en rotondes bekeken en het uitvoeren van bijzondere handelingen. De tijd dat je daadwerkelijk aan het autorijden bent is 40 minuten. De overige tijd is gereserveerd voor de voorbereiding, het contact met de examinator en de bespreking van het eindresultaat na het rijexamen.

Rijschool Breda

Meer informatie? Afspraak maken? We helpen je graag

 

Informatie aanvragen

Heb je een vraag over rijlessen, praktijkexamen of theorie? Wil je meer weten over onze rijschool? Neem gerust contact op met ons via onderstaand formulier. Wij staan je altijd graag te woord en geven vrijblijvend advies op al je vragen en wensen.

Een moment geduld aub.