Rijschool Papendrecht

In Papendrecht en omgeving verzorgt autorijschool Sabrina rijopleidingen. Wil je in snel tempo het traject van de eerste rijles tot en met het rijexamen afleggen? Dan kun je vertrouwen op een ervaring van meer dan 18 jaar van autorijschool Sabrina. Wij beseffen dat elke cursist andere wensen en mogelijkheden heeft voor het volgen van autorijlessen. Daarom stemmen wij hier een op maat gemaakt lespakket op af. Door het geven van persoonlijke aandacht en begeleiding zijn wij DE aangewezen autorijschool in de regio Papendrecht.

Op de leeftijd van 16,5 kun je al rijlessen volgen. Op het moment van je zeventiende verjaardag mag je het rijexamen doen. Na het behalen van je rijbewijs mag je onder begeleiding auto gaan rijden. De begeleider mag je zelf uitkiezen. Vanaf je achttiende verjaardag mag je dan zelf een auto besturen.

Rijschool Sabrina levert altijd maatwerk, wij hebben ons ook gespecialiseerd in het omgaan met beperkingen bij de cursist, zoals faalangst. Door het wegnemen van druk kunnen de autorijlessen in een ontspannen sfeer plaatsvinden. Hierdoor kun je je beter concentreren en vergroot je je kans op een succesvol afronden van de rijopleiding.

Met een ruime ervaring en een goede bekendheid met het wegennet in en rondom Papendrecht kunnen wij onze klanten een prima rijopleiding bieden tegen een gunstige prijs. Door onze betrokkenheid bij de cursist en onze professionele aanpak is rijschool Sabrina een prima keuze om je te helpen naar dat felbegeerde rijbewijs.

Als voorbereiding op het rijexamen zullen wij alle routes, die mogelijk in aanmerking komen voor het rijexamen in de omgeving van Papendrecht gaan verkennen. Hierdoor raak je goed bekend met het wegennet, waar je bij je rijexamen voordeel van hebt.

Op het moment dat we allebei van mening zijn dat je klaar bent voor het praktijkexamen, breekt de grote dag dan aan. De examinator gaat je beoordelen op de juiste voertuigbeheersing, hoe je omgaat met de verkeersregels en voorrangsregels. Ook het goed in de spiegels kijken weegt zwaar.

Het totale rijexamen duurt 55 minuten, waarvan je 40 minuten daadwerkelijk moet rijden. Je wordt door de examinator beoordeeld op 7 essentiële punten. Kun je veilig in- en uitvoegen? Ga je goed om met kruispunten en rotondes en voer je de bijzondere verrichtingen correct uit? De resterende tijd wordt gebruikt voor de voorbereiding, het contact met de examinator en het bespreken van de resultaten van het rijexamen.

Rijschool Papendrecht

Meer informatie? Afspraak maken? We helpen je graag

 

Informatie aanvragen

Heb je een vraag over rijlessen, praktijkexamen of theorie? Wil je meer weten over onze rijschool? Neem gerust contact op met ons via onderstaand formulier. Wij staan je altijd graag te woord en geven vrijblijvend advies op al je vragen en wensen.

Een moment geduld aub.