De leukste rijschool in Tilburg e.o!

Ben je op zoek naar een leuke rijschool in Tilburg? Dan zit je bij Rijschool Tilburg zeker goed! Al meer dan 18 jaar geven wij uitstekende rijlessen in Tilburg e.o. Bij onze rijschool in Tilburg zit iedere leerling goed, wij begeleiden onze leerlingen namelijk altijd via de beste manier van het begin tot aan het eind van hun rijopleiding. Rijopleiding op maat, ervaren rijinstructeurs en beginnen vanaf 16,5 jaar.

Rijschool Tilburg voor het behalen van je rijbewijs

Het halen van je rijbewijs is een erg belangrijk moment in je leven. Wij willen je graag helpen met het behalen van je rijbewijs. Wij van rijschool Tilburg hebben een hoog slagingspercentage en wij geven lessen op maat. Al onze instructeurs zijn deskundig en lessen bij ons doe je in een nieuwe, comfortabele lesauto. Mocht je weinig tijd hebben om te lessen, dan zijn wij een hele mooie mogelijkheid. Bij ons is het namelijk mogelijk om van 09.00 tot 21.00 te lessen. Heb je doordeweeks geen tijd? Dan is het bij rijschool Tilburg ook mogelijk om op zaterdag te lessen. Op zaterdag zijn wij namelijk geopend van 09.00 tot 18.00 Wij weten als geen ander dat auto rijden zeker in het begin erg spannend kan zijn. Omdat wij dit weten geven wij jou zoveel mogelijk vertrouwen in de auto. Al veel mensen hebben hun rijbewijs bij ons gehaald. Wij weten dan ook zeker dat ook jij je rijbewijs bij ons gaat halen. Mocht jij bij ons willen lessen, dan kan dit voor maar €19 per lesuur! Bij ons is het mogelijk om in termijnen te betalen.

Rijschool Tilburg voor het behalen van je rijbewijs

Rijschool Tilburg voor faalangst rij opleiding Heb jij last van faalangst op het moment dat je in de auto stapt? Dan kunnen wij je helpen! Onze instructeurs zijn namelijk gespecialiseerd in het omgaan met leerlingen met faalangst. Zij zorgen ervoor dat jij extra zelfvertrouwen krijgt in de auto. Bij ons is het namelijk niet erg om fouten te maken. Iedereen maakt fouten en juist hierdoor leer jij zo goed mogelijk rijden. Wil jij lessen bij ons volgen? Dan kan je het invulformulier op onze website invullen. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Om in te schatten hoeveel lessen je nodig hebt, plannen we eerst een proefles voor je in. Wij hopen jou snel bij ons in de auto te zien! -->Machtig hier je rijschool<–

rijschool Tilburg

Meer informatie? Afspraak maken? We helpen je graag

 

Informatie aanvragen

Heb je een vraag over rijlessen, praktijkexamen of theorie? Wil je meer weten over onze rijschool? Neem gerust contact op met ons via onderstaand formulier. Wij staan je altijd graag te woord en geven vrijblijvend advies op al je vragen en wensen.

Een moment geduld aub.